» Hulp gevraagd: Dringend moderators gezocht!
Beste vogelliefhebbers!

Ik heb aan u een dringend verzoek dus leest u dit alstublief aandachtig door en hopelijk kunt u een bijdrage leveren door het beheer over een subforum te voeren binnen "De Verenigde Vogels".

Wat is er aan de hand?
Ik heb een poosje geleden het plan gevat bij mijn website "Vogels-En-Meer" een forum te starten dat zou moeten uitgroeien tot een van de meest toonaangevende op het gebied van vogels en al daaromtrent. Echter is sinds de oprichting van het forum nooit een doorstart gemaakt om het forum bekendheid, inhoud en bezoekers te bezorgen. Dit komt omdat ik de tijd die daarvoor nodig is er op dit moment simpelweg zelf niet in kan steken. Ik heb immers een druk leven en een dikke studie in m'n nek die mij meer vrijheid kosten dan ik had in de eerste instantie had verwacht. En omdat ik de studie boven alles stel, is het er bij ingeschoten het forum tot een succes te maken.

Hoe wil ik dit oplossen?
Het plan is om met meer mankracht het forum alsnog op te bouwen en succesvol te krijgen, zodat de last niet alleen bij mij ligt maar op meerdere (partner)schouders rust. Ik ben daarom van plan de diverse subfora in beheer over te dragen aan zij die dat zouden willen.

Wat zou ik van u willen om dit probleem op te lossen?
Ik wil u, als enthousiaste en gepassioneerde vogelliefhebber, vragen of u het ziet zitten op geheel vrijwillige basis en uit hoofde van uw passie één of meerdere subfora te modereren om zo bij te dragen aan het succes van dit forum.

Wat wordt er van u verwacht als moderator van een subforum?
De vereisten waaraan u moet voldoen zijn zeer miniem. U hoeft niet perse veel verstand van computers en/of modereren te hebben. Ervaring met gelijksoortig werk is eveneens niet vereist. Al wat ik van u vraag is een enthousiaste en actieve houding en de inzet om van uw subforum een succesvol, goedlopend forum te maken. U kunt uiteraard ten alle tijden besluiten het werk er weer bij neer te leggen en de bevoegdheden over het subforum over te laten dragen aan een andere kandidaat-moderator.

Verder dient u zich natuurlijk te houden aan de forumvoorschriften waarop u ook dient toe te zien in uw subforum. Verder: "It's all yours" en ik hoop dat gezelligheid, informatieverstrekking en diversiteit voorop staan!

Hoe kan ik me aanmelden als kandidaat?
- Meld u aan op het forum.
- MAIL uw gebruikersnaam en de naam van het gewenste forum.
- Uw status wordt omgezet van "normaal lid" naar "moderator".

U beschikt na het voldoen van de stappen over de nodige bevoegdheden om het gewenste subforum te modereren/beheren. Bovendien krijgt u toegang tot besloten fora speciaal opgericht ter ondersteuning van moderators. Ik hoop snel van u te horen en ik hoop tevens dat we op deze manier het forum tot ongekende hoogten kunnen tillen! Ik dank u alvast hartelijk voor uw welwillende participatie!

Met vriendelijke groet,
Beheerder van "De Verenigde Vogels" webcommunity!

- Deze "advertentie" is HIER ook op het forum te vinden.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • Welkom op Vogels-En-Meer; voor meer over vogels! Vogels-en-meer

Hitcounter

"FatBirder" Top 500!

  • Teller van de Birding Top 500

"Op zijn best" links

  • Alles wat u zoekt is hier te vinden. Een linkverzameling van A tot Z!

Google "PageRank"


Copyright 2002-2019