» Ons beleid met betrekking tot de privacy
Beste bezoeker,

Bij deze presenteer ik u het privacybeleid van "De Verenigde Vogels" webcommunity (de website "Vogels-en-Meer" en het forum van "De Verenigde Vogels"). Weet dat dit document ten alle tijden door mij gewijzigd en aangepast kan en mag worden.

Statistieken:
- Gepubliceerd op 24 oktober 2006
- Laatst geüpdate op 04 december 2008


HET PRIVACYDOCUMENT

In dit document staat welke gegevens ik van u ontvang onder verschillende omstandigheden. Ik heb besloten een document als deze op te stellen om u te informeren over hoe ik met uw gegevens om ga en wat er met uw gegevens gebeurt. Het zijn per slot van rekening uw gegevens en ik vind het daarom meer dan vanzelfsprekend dat u op de hoogte bent van de manier waarop uw gegevens worden behandeld.

Welke gegevens worden verzameld...

1: bij binnenkomst van de site?
Als u de site binnenkomt word u als bezoeker geteld en in de statistieken opgenomen, dit betreft een nummer. Verder verzamelen de statistieken ook uw ip-adres en uw provider. Deze gegevens worden automatisch bij het aantreden van de volgende dag, om 00:00 uur precies, verwijderd en nergens opgeslagen. Deze zijn dus in het uiterste geval 24 uur beschikbaar.
2: bij het aanvragen van de nieuwsbrief?
Als u de digitale nieuwsbrief aanvraagt geschiedt dat via een e-mailbericht. Dit e-mailbericht wordt via het contactformulier verzonden naar mijn e-mailadres. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen, met uitzondering van uw naam en e-mailadres. Uw e-mailadres wordt opgeslagen om ervoor te kunnen zorgen dat de nieuwsbrief naar u verstuurd wordt en uw naam wordt opgeslagen om gemakkelijk te kunnen adresseren en u persoonlijk te kunnen berichten, mocht dat nodig zijn.
Tot het moment dat u zich afmeldt voor de digitale nieuwsbrief blijven uw naam en e-mailadres bewaard in een mailinglist. Hebt u te kennen gegeven dat u zich wilt afmelden dan verwijder ik uw gegevens zo spoedig mogelijk uit de mailinglist en ontvangt u van mij het laatste e-mailbericht met daarin de mededeling dat u bent uitgeschreven.
3: bij het plaatsen van een reactie in het gastenboek?
LET OP: De gegevens die u invult in het gastenboek zijn openbaar, dat betekent dat iedereen deze kan lezen, gebruiken en misbruiken.
Daarom laat ik de keuze aan u wat u invult bij de beschikbaar gestelde vakken. Het is dus niet verplicht alle vakken in te vullen. Voor de informatie die hier door u wordt ingevoerd en geplaatst bent u zelf verantwoordelijk en sta ik niet garant voor de eventuele (vervelende) gevolgen.
4: bij de aanvraag tot het plaatsen van een advertentie?
De e-mail met de aanvraag wordt in zijn geheel voor onbepaalde tijd in een database opgeslagen. Dit is om dubbele advertenties te voorkomen en om aan te kunnen tonen dat u akkoord bent gegaan met de geldende algemene voorwaarden.
LET OP: De gegevens die u ter beschikking stelt in uw advertentie zijn openbaar, dat betekent dat iedereen deze kan lezen, gebruiken en misbruiken.
Voor de informatie die hier door u openbaar ter beschikking wordt gesteld bent u zelf verantwoordelijk en sta ik niet garant voor de eventuele (vervelende) gevolgen.
5: bij het sturen van een e-mailbericht?
Wanneer u een e-mailbericht verstuurd via het contactformulier of op enige andere wijze (met uitzondering van het aan- of afmelden voor de nieuwsbrief), worden uw naam en e-mailadres opgeslagen voor de duur van het correspondentieproces. Hierna worden uw gegevens verwijderd uit de database.
Alle ter beschikking gestelde gegevens (met uitzondering van openbare gegevens) worden vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en geenszins met derden gedeeld, tenzij de wet anders voorschrijft.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • Welkom op Vogels-En-Meer; voor meer over vogels! Vogels-en-meer

Hitcounter

"FatBirder" Top 500!

  • Teller van de Birding Top 500

"Op zijn best" links

  • Alles wat u zoekt is hier te vinden. Een linkverzameling van A tot Z!

Google "PageRank"


Copyright 2002-2019