» Mijn tips en aanraders
Beste vogelvrienden,

Ik wil u graag een paar tips geven en een aantal activiteiten aanraden. Het zou leuk zijn als u uw bevindingen naar aanleiding van een tip en/of aangeraden activiteit kenbaar wilt maken. Dit kan door een reactie in het gastenboek te plaatsen.

TIPS

Volgen nog...

AANRADERS

Olmense Zoo
Breng eens een bezoekje aan de prachtige Olmense Zoo in het Belgische plaatsje Olmen. De Olmense Zoo is een kleine diergaarde met een veel volières en exclusieve dieren. Zeker het bezoeken waard! Klik HIER om naar de vernieuwde website van de Olmense Zoo te gaan.

Zwillbrocker Venn
Bezoek ook eens het Zwillbrocker Venn, net (maar dan ook echt nèt) over de grens met Duitsland. Het veenlandschap is een prachtig natuurgebied, met allerlei mooie vogels, maar het staat toch wel bekend om de flamingopopulatie. Als u geluk hebt en u gaat in de juiste tijd, kunt u in het gebied prachtige wilde flamingo's waarnemen. Er is zelfs een heuse flamigo-route, waarmee u langs alle hot-spots van het veen wordt geleid. Klik HIER voor meer informatie over het prachtige natuurgebied.

Braakman
Bezoek tevens het natuurgebied "Braakman" te Zeeland. Een prachtig natuurgebied waar volop vogels zitten. Hier zijn niet alleen de doorsnee tuinvogels te zien, maar ook de exclusievere vogelsoorten als de bosuil, de lepelaar en de kleine zilverreiger laten zich hier bekijken. Als u een bezoek brengt is het de moeite waard een excursie te volgen onder leiding van een gids van Staatsbosbeheer. Deze excursies zijn meestal gratis en de gids heeft veel verstand van de plaatselijke flora en fauna. Laat u betoveren door het vele natuurschoon in het vlakke Zeeland! Neem wel een verrekijker mee, deze zal u goed van pas komen!! Klik HIER om meer te weten te komen over actuele excursies via Staatsbosbeheer.

Meer aanraders zullen snel volgen!
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • Welkom op Vogels-En-Meer; voor meer over vogels! Vogels-en-meer

Hitcounter

"FatBirder" Top 500!

  • Teller van de Birding Top 500

"Op zijn best" links

  • Alles wat u zoekt is hier te vinden. Een linkverzameling van A tot Z!

Google "PageRank"


Copyright 2002-2019