» Site-informatie en welkomswoord
Beste bezoekers,

Welkom
Bij deze wil ik u graag welkom heten op de website "Vogels-En-Meer. Omdat ik het de afgelopen tijd, en nog altijd, erg druk heb met mijn studie en andere activeiten schiet het bijhouden van de website er nu en dan bij in. Zo is er al een tijdje niets aan de website en de inhoud ervan gebeurd, waarvoor mijn excuses!

Nieuwjaarswens
Voor ik overga tot het informerende praatje wil ik u een gezond, sportief en vooral vogelrijk 2008 wensen! Dat het maar een mooi jaar mag worden met veel goeds!

Orde op zaken
Er moest dus nodig weer eens actie worden ondernomen en wel te beginnen met het aanmeten van een nieuw jasje! De lay-out gaat flink op de schop en het gemoedelijke, natuurlijke groen moet plaats maken voor een ietwat flitsender uiterlijk. Dit wordt mede gedaan om de website aan het forum te uniformeren, zodat dit echt als een eenheid gezien kan worden en ook zo beschouwd gaat worden. De vaste rubriek op deze pagina blijft behouden en is ook dit keer weer ingevuld zodat u op de hoogte kunt blijven van de voornemens.

DE PUNTEN WAARAAN MOMENTEEL GEWERKT WORDT:
- Ten eerste wordt dus aan een nieuwe lay-out gewerkt.
- Ten tweede wordt een "Weer en Verkeer"-station ge´stalleerd.
- Ten derde worden veel teksten op de website aangepast.
- Verder zal ik werken aan optimalisatie van verschillende functies.
- Bovendien wil ik een doorstart maken met het forum.

Voor dit laatste ben ik op zoek naar mensen die mij hierbij kunnen helpen. Hoe u kunt helpen kunt u HIER vinden.

Verdere mededelingen
Er dient te worden vermeld dat in verband met het onderhoud diverse pagina's niet beschikbaar zijn of waarvan de informatie is verplaatst naar het forum van "De Verenigde Vogels". Sorry voor dit ongemak!

De eerder beschikbaar gestelde DVV-pagina "Checklist Service" is wegens het nog niet optimaal draaien ervan voor onbepaalde tijd uit de lucht gehaald. Er dienen verbeteringen te worden aangebracht aan het systeem ervan en tevens moet de database worden uitgebreid voor het succesvol functioneren van de service. Bij herintreden van de service zal deze gratis en exclusief voor DVV-leden blijven!

Ten slotte denk ik erover om de nieuwsbrief voor iedere bezoeker beschikbaar te maken door het aanmelden ervoor uit buiten de DVV-privileges te laten vallen. Omdat het opstellen van een nieuwsbrief veel tijd kost verschijnen deze voorlopig op onregelmatige basis. Dit wordt, althans dat is het doel, naarmate de website langer bestaat en deze beter draait gebracht naar een aantal van 1 per maand.

Dan rest mij nog slechts u veel leesplezier en alle wijsheid toe te wensen!

Deze website is aangesloten bij de "FatBirder Webring"!

Fatbirders WebRing
De "FatBirder WebRing"
Vorige websiteWillekeurige websiteVolgende website
Beste vogelaar, wilt u ookmeedoen?

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • Welkom op Vogels-En-Meer; voor meer over vogels! Vogels-en-meer

Hitcounter

"FatBirder" Top 500!

  • Teller van de Birding Top 500

"Op zijn best" links

  • Alles wat u zoekt is hier te vinden. Een linkverzameling van A tot Z!

Google "PageRank"


Copyright 2002-2019